Suloiset ruusunnuput Ukrainasta saapuivat!

Olin kovasti miettinyt, kuinka voisin osaltani tukea ukrainalaisia ja erityisesti pieniä ukranalaisia käsityöläisiä, jotka joutuvat toimimaan vaikeissa olosuhteissa. Suoritin etsintöjä ja löysin ihastuttavat, italialaisesta lasista valmistetut ruusunnuput, jotka on tehty käsin Ukrainassa paikallisten artisaanien toimesta. 

Tilausta tehdessä oli selvää, että lasiruusut eivät ehkä koskaan saapuisi perille, mutta siinä tapauksessa olisin joka tapauksessa tukenut ukrainalaista käsityötä. Ensimmäinen erä viipyi matkalla yli kaksi kuukautta, mutta saapui lopulta - ja kuinka kauniita nuo nuppuset olivatkaan! Erä ei ollut kovin suuri ja loppui nopeasti, joten tein viipymättä uuden tilauksen, joka tuli nyt perille!
Tilasin tällä kertaa ihastuttavien valkoisten ruusujen lisäksi vaaleanpunaisia ja samalla hienostuneita, kullalla ja hopealla viimeisteltyjä lumpeennuppuja. 

Jos sinäkin haluat tukea ukrainalaista työtä ja samalla koristautua näillä viehättävillä kukkakoruilla, löydät ne Modo Mion verkkokaupasta nimillä Rosa Bianca, Rosa Rosea ja Aqua Lilium